Picioarelor umflare

Limfedemul, Braţ umflarea, Picioarelor umflare, Limfedemul a picioarelor; Lymphedema Romania (Romanian)

Moderator: Senior Moderators

Picioarelor umflare

Postby patoco » Sat Jul 12, 2008 4:33 pm

Picioarelor umflare

Edem al piciorului

Termeni - Cuvinte derivate:
Edema, edem, retenţie de lichide, de reţinere a apei, Umflarea picioarelor, Umflarea bratul, Limfedemul


Picioarelor Edem (picioarelor umflare)

Edem este definită ca fiind pur şi simplu de extindere a efectuat un organism de o parte, în general, bratului sau piciorului, ca urmare a retenţie de lichide. Ea poate, de asemenea, efectul de piele, organe, parte, degete, picior şi chiar toes. Colectează de fluid pentru că organismul nu este capabil de a elimina excesul de lichide.

Edem poate apărea ca un rezultat de gravitate, mai ales de la picioare sau de zi într-un singur loc de prea mult timp. Apa natural devine dărâmată în dvs. Picioare şi picioare. Se poate întâmpla de la o diminuare în robinete din vene în picioare (o afecţiune numită insuficienta venoasa). Această problemă este greu de vene de sânge pentru a împinge înapoi până la inima, şi conduce la varicose vene şi acumularea unei fluid în picioare.

Anumite boli - cum ar fi insuficienţei cardiace congestive, tromboză venoasa profunda (tromboflebită) şi plămân, ficat, rinichi, tiroidă şi a bolilor - edema poate provoca sau face mai rău. Fiind gravide poate provoca edema în picioare ca uterului pune presiune pe vase de sânge în partea de jos fatã de organism.

Nu este mai puţin frecvente şi a fost experimentată de către foarte mulţi oameni. De obicei, această inflamaţie este temporară şi se duce imediat după ce stau la baza condiţie este vindecat.

În cazul în care efectele adică o anumită zonă braţ sau picior, este localizat la o edema, în cazul în care efectele asupra intregului organism, este prevăzut ca generalizat de edema.

Temporare picioarelor umflare

Această inflamaţie temporară a piciorului poate fi provocată de o infecţie, Scrierea sau sunburn, insect bites, un prejudiciu la picior, cum ar fi o sprain, chirurgie, medicamente sau chiar un astfel de hormon de droguri, corticosteroizi, medicamente tensiunii arteriale, sau poate fi o reacţie alergică în care este menţionat ca angioedem. Acest lucru poate fi, de asemenea, o parte din răspunsul dvs. inflamatorie a organismului trece prin încercarea de a le proteja şi vindeca de la picior sau brat de a provoca traumatisme.

Pe termen lung umflarea piciorului

Pe termen lung umflarea piciorului este denumită edema. Aceasta este, de obicei, legate de condiţiile medicale specifice. Aceste condiţii pot include diabet, insuficienţei cardiace congestive, cheag de sânge, varicose vene, rinichi eşec, insuficienţa hepatică sau o serie de probleme cardio-vasculare.

Tratamentul pe termen lung pentru această ramură umflare este coroborat cu un tratament pentru conditia care a cauzat-o. De obicei, diuretice sunt de asemenea utilizate pentru a calma de umflături sau de reţinere a apei.

Când umflarea piciorului este pe termen lung sau nu merge mai departe, apoi un diagnostic de limfedemul ar trebui să fie luate în considerare.

Permanentă Picioarelor Edem

**** În orice situaţie de permanenta umflarea bratului sau a piciorului, dacă este cunoscută sau de cauza necunoscuta, lymphedema de diagnostic trebuie să fie considerate ****

Există mai multe grupuri de oameni care experienţa picior sau umflarea bratului de la cauzele cunoscute, dar nu merge mai departe cauze necunoscute sau în cazul în care umflarea pot obţine de fapt, mai rău ca timpul trece.

Un grup de

Acest grup cuprinde cei care au avut leziuni, infectii, insecte bites, trauma la picior, sau surgeries reacţie la o medicaţie. Când această umflare nu merge mai departe, şi aceasta devine permanenta este denumit secundar limfedemul.

Grupul Doi

Un alt grup extrem de mari, că experienţele permanente picior sau umflarea bratului sunt de pacienţi cu cancer, oameni care sunt morbidly obeze, sau cele cu condiţia numit lipedema. Ce provoacă umflarea de a rămâne permanent limfei este că sistemul a fost atât de deteriorate că acesta nu mai poate funcţiona în mod normal în eliminarea deşeurilor de organismul de fluid.

La pacienţii cu cancer acesta este rezultatul fie de eliminare a ganglionare pentru cancer biopsia, de radiaţii de deteriorare a limfei de sistem, de la tumora sau daune / cancerului surgeries.

Aceasta este, de asemenea, denumite secundare limfedemul.

Grupul Trei

Grupul este format din trei persoane care au leg sau umflarea bratului de la aparent din motive necunoscute. Nu poate fi nici un prejudiciu, nu de cancer, nici un traumatism, dar din anumite motive, este pur şi simplu de picior umflate tot timpul.

Umflarea poate începe de la naştere, ea poate începe la pubertate, sau poate începe din a 3-a, 4 sau chiar 5a deceniu de viaţă sau, uneori, mai târziu.

Acest tip de picior sau umflarea bratului este numit primar limfedemul. Ea poate fi cauzată de un defect genetic, malformation sau de deteriorare a limfei de sistem, în timp ce în womb sau de la naştere sau face parte dintr-un alt naştere condiţia ca asemenea efecte de limfei sistem.

Aceasta este o conditie extrem de grave medicale, care trebuie să fie diagnosticată devreme, rapid şi tratată astfel încât să se evite dureroase, debilitating şi chiar viaţa în pericol complicaţii. Tratamentul nu trebuie să includă utilizarea de diuretice.

Ce este limfedemul?

Limfedemul? este definită pur şi simplu ca o acumulare de lichid în exces de proteine bogate în ţesuturile de la picior. Acumularea de lichid provoacă umflarea permanentă cauzată de un defect limfei sistem.

O estimare conservatoare este că pot exista 1.2 milioane de persoane din Statele Unite, cu o formă de limfedemul? primare şi două la trei milioane de limfedemul? cu secundar.

Care sunt simptomele de limfedemul?

Dacă sunteţi o persoană cu grad de risc pentru limfedemul? există semne de avertizare ar trebui să fie conştienţi de. Dacă vă confruntaţi cu oricare sau mai multe dintre aceste simptome, ar trebui să facă imediat medicul dumneavoastră conştienţi de ele.

1.) Inexplicabilă aching, jigneste sau durere la nivelul mâinilor sau a piciorului.

2.) Traiti "fleeting limfedemul?." Aceasta este în cazul în care mai swell de zi cu zi, chiar uşor, apoi reveni la normal. Acesta poate fi un precursor pentru a completa umflată lymphedema braţ sau picior limfedemul?

3.) Localizate umflarea orice zona. Uneori limfedemul? poate începe ca o umflare în domeniu, de exemplu, parte, sau între cot si mana. Aceasta este o indicaţie de la începutul limfatic funcţionarea defectuoasă.

4.) Orice inflamaţie, roşeaţă sau infecţie.

5.) Este posibil să întâlniţi un sentiment de etanşeităţii, greutate sau de slăbiciune a mâinilor sau a piciorului.

Limfedemul? Cum este tratat?

De tratament de azi este de preferat decongestive terapie. Formele de terapie sunt complete de terapie decongestive (CDT) sau manual de drenaj limfatic (MLD), există variances, dar cele mai multe implica aceste două tipuri de tratament.

Este o formă de terapie de masaj picior în cazul în care este foarte uşor să massaged muta efectiv de fluid de pe picior şi într-o zonă unde limfei sistem încă în mod normal funcţii.

Cu aceste tratamente de masaj, umflare, este redusă şi apoi pacientul este echipat cu o pre-personalizat de măsurat presiunea industriei confecţiilor pentru a pastra umflare în jos şi / sau de a folosi este predat de compresie mister pentru a menţine picior dimensiune.

Care sunt unele dintre complicaţii ale limfedemul?

1. Numar infectii, cum ar fi celulita, lymphangitis, erysipelas. Acest lucru se datorează nu numai la o mare acumulare de lichid, dar este bine documentate care lymphodemous limbs sunt localizate immunodeficient.

2. De golire că rănile de scurgere lymphorrea care este foarte caustice pentru a pielii din jurul ţesutului şi acţionează ca un port de intrare pentru infecţii.

3. Cresterea durere ca un rezultat de compresie de nervi de obicei cauzate de dezvoltarea şi creşterea nivelului de fibroza construi de fluide.

4. Pierderea Func cauzată de umflarea şi modificări de zi cu zi.

5. Depresie - psihologica copiii, ca urmare a disfigurement şi debilitating efect de limfedemul.

6. Deep venoase tromboză din nou ca rezultat al presiunii de umflare si fibroza împotriva sistemului vascular. De asemenea, se poate intampla ca un rezultat de celulită, infecţii şi lymphangitis.

7. Sepsis, Gangrene sunt posibilitatile ca rezultat al infecţiilor.

8. Posibile amputation de zi cu zi.

9. Pleural effusions (pulmonar de fluid)
pot rezulta în cazul în care lymphatics în abdomen sau piept sunt copleşiţi de a goli pulmonar cavitate de fluide.

10. Complicatii cutanate, cum ar fi divizare, plaques, sensibilitate la ciuperci şi infecţii bacteriene.

11. Cronic localizat inflamatiile.

Limfedemul Pot fi vindecat?

Nu, în prezent nu există nici o cura pentru limfedemul. Dar ea poate fi tratată şi gestionate şi de cele mai multe complicaţii pot fi evitate. Viata cu limfedemul pot fi încă active şi depline, cu buna de tratament, pacientul educaţie, stil de viaţă şi de pacient adaptare.

Pentru informaţii privind limfedemul, vă rugăm să vizitaţi-ne pagina de start:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

(c) Copyright 2005, Pat O'Connor şi Lymphedema People. Folosiţi aceste informaţii pentru a educaţionale scop este permisă şi încurajată. Acesta trebuie să fie disponibil gratuit şi fără taxă şi care nu sunt utilizate pentru renumeration financiare sau de câştig. Vă rugăm să includeţi o confirmare pentru a autorului şi un link către Lymphedema People.

Picior, picior, şi umflarea gleznei

Alternativ numele

Edem al ankles - picioare - picioare; Ankle umflarea; pas umflarea; Leg umflarea; edema - periferice, peripheral edema
Definitie Înapoi la început

Buildup anormale de fluid în ankles, picioare, picioare şi se numeşte periferice edema.

Consideraţii

Dureri de umflarea laba piciorului şi glezne este o problemă comună, în special persoanelor în vârstă. S-ar putea afecta ambele picioare şi pot include sau chiar viţei de thighs. Din cauza efect de greutate, umflare este deosebit de remarcat în aceste locaţii.

Frecvente cauze

Picior, picior, şi umflarea gleznei este comun cu următoarele situaţii:

Prelungite permanente
Long avion curse de automobile sau plimbari
Menstrual perioade (pentru unele femei)
Sarcina - umflarea excesivă poate fi un semn de pre-eclampsia (în stare gravă, care include hipertensiune arterială şi edeme; uneori numit toxemia)
Fiind supraponderali
Cresterea de vârstă
Leziuni traumatice sau pentru a vă glezna sau picior

Umflarea picioarelor poate fi un semn de insuficienţă cardiacă, insuficienţă rinichi, ficat sau de esec. În aceste condiţii, nu este prea mult lichid în corpul dumneavoastră.

Alte condiţii care pot cauza inflamaţii la unul sau la ambele picioare, includ:

Cheag de sânge
Leg infecţie
Insuficienta venoasa (vene atunci când sunt în picioare în mod adecvat în imposibilitatea de a pompa sângele înapoi la inima)
Varicose vene
Burns, inclusiv sunburn
Insectă musca sau Sting
Foame sau subnutriţie
Chirurgie să vă picior sau picior
Anumite medicamente pot, de asemenea, cauza picioarelor dvs. pentru a swell:

Hormoni ca estrogenii (în controlul naşterilor pastile de hormon de înlocuire sau de terapie) şi testosteron
Un grup de scăderea tensiunii arteriale medicamente numite blocante canalelor de calciu (cum ar fi nifedipină, amlodipine, diltiazem, felodipine, şi verapamil)
Steroizi
Antidepresive, inclusiv inhibitori de MAO (cum ar fi phenelzine şi tranilcipromină) şi tricyclics (cum ar fi nortriptyline, desipramină, şi amitriptyline)

De îngrijire la domiciliu

Picioare de mai sus vă ridicăm inima ta în timp ce intind pe el.
Exercitarea dvs. de picioare. Acest lucru ajută la pompa de fluid de pe picioare înapoi la inima ta.
Poarta ciorapi de sprijin (cele mai vândute la droguri si medicale, de aprovizionare magazine).
Încercaţi să urmaţi un regim alimentar redus de sare, care poate reduce retenţie de lichide şi umflarea.
Sunaţi-vă furnizorul de îngrijire a sănătăţii, dacă Înapoi la început

Te simti scurt de respiraţie.
Nu aveţi dureri în piept, în special în cazul în care se simte ca presiune sau etanşeităţii.

Sunaţi-vă medicului dumneavoastră imediat dacă:

Aţi urină a scăzut de ieşire.
Ai o istorie de boli hepatice, iar acum au umflarea picioarelor sau a abdomenului tău.
Your umflate jos sau a piciorului este de culoare roşie sau cald la atingere.
Aveti o febră.
Sunteti gravidă şi să aibă mai mult decât blânde umflături sau au o creştere bruscă în inflamaţie.
De asemenea, suna-vă medicului dumneavoastră dacă măsurile Self Care nu ajută sau umflarea worsens.

Ce să vă aşteptaţi la furnizorul de îngrijire a sănătăţii la biroul

Medicul dumneavoastră va avea un istoric medical şi să efectuăm o examinare aprofundată fizice, cu o atenţie deosebită dvs. de inimă, plămâni, abdomen, picioare, şi picioare.

Medicul dumneavoastră va pune întrebări, cum ar fi următoarele:

Ce se specifice organismului părţi swell? Your ankles, picioare, picioare? Mai presus de genunchi sau mai jos?
Ai umflare în orice moment, sau este mai rău în dimineaţa sau seara?
Ce face ca umflarea mai bine?
Ce face ca umflarea mai rău?
Oare de umflare a lua mai bine atunci când ridicăm dvs. de picioare?
Ce alte simptome mai ai?
Testele de diagnostic care pot fi efectuate includ următoarele:

Analizele de sânge, cum ar fi o CBC de sânge sau de chimie
ECG
Chest x-ray sau extremitatea x-ray
Urinalysis
Specifice de tratament vor fi direcţionaţi la subiacente, indiferent de cauza este găsit. Diuretice pot fi prescrise. Acestea sunt eficiente în reducerea gradului de umflare, dar care au unele efecte secundare. Home benigne de tratament pentru cauze de umflarea piciorului ar fi încercat, înainte de terapie de droguri sub supraveghere medicală.

Prevenirea

Evitaţi de zi sau deplasează fără picioare pentru perioade prelungite de timp. În cazul în care arborează, stretch dvs. Picioare des şi să obţină până la plimbare, atunci când este posibil. Când permis de conducere, pentru a opri solicitării şi a merge la fiecare oră. Evitaţi să purtaţi îmbrăcăminte sau restrictive, garters jurul dvs. thighs. Exerciţiu regulat. Pierdere în greutate în cazul în care aveţi nevoie pentru a.

Acum se poate traduce in fiecare pagina a site-ului nostru cu ajutorul Google traducător găsit pe pagina de pornire:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Fondator si administrator executiv
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedemul

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron